Cuki videóval köszönti az újévet az Országos Mentőszolgálat

2020. december 29., 14:18

Szerző:

Újévi indulóval örvendeztette meg a Facebook népét az idén is az Országos Mentőszolgálat. A koronavírus-járvány mellett maradt szabadidejükből áldoztak a felkészülésre.

Ahogy a posztjukban írják a tradicionális újévi videó elkészítéséből mentésirányítók, mentőtisztek, mentőápolók, gépkocsivezetők, „de még első gyermekével várandós HR-es bajtársnőnk is” kivette a részét.

A magyar mentősök az ország négy régiójában, heteken keresztül (még online órákon is) gyakorolták a koreográfiát, aztán még a dalt is felénekelték.

A felkészítésért köszönetet mondanak a posztjukban „Wilinek, a New Dance World Hiphop iskola legtürelmesebb tánctanárának és Barna Júlia énekművésznőnek, aki az életmentők hangját képezte”.

 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. május 5., 11:27

Örülhetnek a nyugdíjasok: májusban előbb jön a nyugdíj, ráadásul nekik is lehetőségük nyílik a családi házuk korszerűsítésére.