:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. április 30. 14:46

Így néz ki a 25 év után visszatérő Nokia 3210

Újabb ikonikus mobilt támaszt fel a HMD, ezúttal már 4G-támogatással.

A 2016 decembere óta eltelt valamivel több mint hét évben a finn HMD gyakorlatilag egy licencelt márkanév égisze alatt létezett: a cég az egykor patinás Nokia brand alatt dobta piacra számtalan okostelefonját. Ugyan bár hamarosan érkeznek a HMD első saját márkás okostelefonjai, a Nokia brand sem kerül a sarokba, idén lehet számítani pár nyomógombos készülékre is.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A gyártó nemrég a Pulse mobilok bemutatóján megosztott pár képet többek közt  új Nokia 3210 telefon idénre tervezett új kiadásáról, ami 25 évvel az előd megjelenése után érkezik. Túl sokat persze nem tudni azon felül, hogy a HMD szerint a Nokia 3210 (2024) a „hosszú üzemidő” mellett Bluetooth és 4G-támogatást is nyújt majd. Dizájnban az egyik szembetűnő változás, hogy a HMD már a saját nevét is feltünteti a készülékeken, ami szintén utal erre, hogy a gyártó idén már komolyabban veszi a márkaismertség növelését.

Az ikonikus 3210-es újragondolt verziójának pontos bevezetési dátuma egyelőre még nem ismert, de a gyártó korábban májust említette.

Via GizmoChina.

nokia_szivarg

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 10:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.